Setjes ansichtkaarten

brechtje duijzer


Pakket wenskaarten voor bijzondere gebeurtenissen.

Van mijn kunstzinnige ansichtkaarten heb ik een mooie selectie gemaakt en in setjes in de webwinkel gezet.

Het zijn unieke ansichkaarten met afbeeldingen voor de jaartafel, seizoenstafel. Mooie illustraties van natuurkaarten, antroposofische kaarten die geschikt zijn als verjaardagskaart, condoleancekaart, felicitatie bij geboorte en zomaar als leuk kaartje!

Ansichtkaarten pakket van 7 fabels


In de webwinkel heb ik een pakketje samengesteld van de 7 fabels waarvan ik een illustratie heb gemaakt. Ze zijn heel geschikt om als verjaardagkaart op te sturen naar kinderen of thuis het verhaal aan kinderen te vertellen. Ook kunnen ze gebruikt worden in de tweede klas van de vrije school als de fabels aan bod komen. Van een aantal fabels zijn ook A3 posters beschikbaar. Hieronder 4 van de 7 illustraties.

Pakketje van 8 ansichtkaarten van de 4 seizoenen


Dit is een pakketje met 8 verschillende afbeeldingen van de 4 seizoenen. 2 van elk seizoen, dus winter, lente, zomer en herfst. Hieronder 4 van de 8 kaarten.


Setje ansichtkaarten van 7 dieren

Dit is een heel gezellig setje van kaarten die je kunt gebruiken voor de jaartafel, seizoenstafel, als felicitatiekaart aan kinderen of bij een cadeautje. Het zijn illustraties van een egel, muis, hertje, leeuw, katje, hondje en haasjes. Hieronder 4 van de 7 illustraties.